Winterjagd 2020 vleesmenu

Dit jaar heeft de chefkok een combinatie bedacht van wildzwijn en konijn samen met aardappelen en rode kool. Zwartzaadolie zorgt ervoor dat de hond de benodigde onverzadigde vetzuren binnenkrijgt. Dat samen met de vitaminen en mineralen blijft of wordt de hond beregezond en dat zie je meteen aan zijn/ haar glanzende vacht.  

Samenstelling: 
48% wildzwijn (bestaat uit wildzwijnenvlees, hart, longen en lever), 15% konijn, 28.8% bouillon, 4% aardappels, 3% rode kool, 1% mineraalstoffen, 0,2% zwartzaadolie. 

Analytische bestanddelen: 
Eiwit 10,5%, vet 6,5%, ruwe as 2,5%, ruwe celstof 0,4%, vocht 78%

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *