Hubertus Gold Nederland

Premium voeding voor actieve (jacht-) honden. Een innovatief Duits kwaliteitsproduct voor de kenner.

Eind 2013 ben ik, Egon Kooi, begonnen met het introduceren van Hubertus Gold Premium voeding binnen de ‘Jachtscene’ via kennissen en bevriende jagers. Een groot aantal jagers en voorjagers gebruikt de voeding voor hun actieve viervoeters. Omdat deze voeding niet alleen voor jachthonden geschikt is, maar ook voor de actieve hond bieden we het ook aan via dierenspeciaalzaken. Met name de kleine dierenspeciaalzaak, met het liefst een eigenwijze ondernemer, die openstaat voor iets anders dan anders. Want Hubertus Gold is exclusief en namelijk niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar. Met inmiddels ruim 100 dealers in Nederland wordt de spreiding steeds beter en daardoor voor hondenbezitters makkelijker om de voeding te kopen.

Inmiddels werkt Ingeborg Thoben, erg actief in de jachthondensport, ook alweer twee jaar in de zaak. Samen zorgen wij ervoor dat Hubertus Gold uiteindelijk via de winkel(s) bij de eindgebruiker terecht komt.

Op onze website www.hubertusgold.nl vind je alle dealers. Hubertus Gold is nog steeds op zoek naar goede dealers / verkooppunten; tips zijn welkom via ons contact formulier of 026 – 379 12 18.