Hubertus Gold Nederland

100% natuurvoeding voor actieve (jacht-) honden. Een Duits kwaliteitsproduct voor de échte hondenliefhebber!

Eind 2013 ben ik, Egon Kooi, begonnen met het introduceren van Hubertus Gold Premium voeding binnen de ‘Jachtscene’ via kennissen en bevriende jagers. Een groot aantal jagers en voorjagers gebruikt de voeding voor hun actieve viervoeters. Omdat deze voeding niet alleen voor jachthonden geschikt is, maar ook voor ‘normale’ gezonde en actieve honden, bieden we het ook aan via dierenspeciaalzaken. Met name de kleine dierenspeciaalzaak, met het liefst een eigenwijze ondernemer, die openstaat voor iets anders dan anders. Want Hubertus Gold is exclusief en namelijk niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar. Met inmiddels ruim 100 dealers in Nederland én België wordt de spreiding steeds beter en daardoor voor hondenbezitters makkelijker om de voeding te kopen.

Samen met Ingeborg Thoben, erg actief in de jachthondensport, zorgen wij er voor dat alle producten van Hubertus Gold via de winkel(s) bij de eindgebruiker terecht komen.

Op onze website www.hubertusgold.nl vind je alle dealers. Hubertus Gold is nog steeds op zoek naar goede dealers / verkooppunten / fokkers; tips zijn welkom via ons contact formulier of bel Ingeborg (06 – 18 15 0755) of Egon (06 – 24 26 3999)