The Best of The Best, JIO, 6 juli, Crobse Waard, Haaften

The Best of The Best is een hoogwaardige jachthonden apporteerwedstrijd welke op 6 juli 2019 voor de 2e keer wordt georganiseerd door Stichting Jachthond In Opleiding. Maximaal 24 combinaties worden op basis van hun goede prestaties in de hoogste klasse van diverse andere apporteerwedstrijden uitgenodigd voor deelname. Deze deelnemers zullen 4 zeer uitdagende “koud wild” thematesten ondergaan, waarbij de resultaten van de zelfstandigheidstest, de waterwerktest, de markeer/dirigeertest en de combinatietest bepalend zijn welke combinatie “The Best of The Best” is. Op basis van de kwalificaties belooft het een spannend spektakel te worden. De geroutineerde voorjagers met hun ervaren jachthonden staan garant voor uitstekend voorjagerswerk en fantastisch jachthondenwerk. De testen zijn vanaf diverse posities op de wedstrijdlocatie goed te volgen voor supporters en toeschouwers. Op de wedstrijdlocatie is tijdens de wedstrijd catering aanwezig. 

JIO WEDSTRIJDMAGAZINE
Het speciale Full Colour wedstrijdmagazine met daarin uitgebreide informatie over de deelnemers, de jachthondenkeurmeesters en de apporteertesten, zal in beperkte oplage worden gedrukt. Het wedstrijdmagazine is tot 20 juni 2019 tegen gereduceerd tarief voor JIO leden te reserveren. Info over het reserveren van het wedstrijdmagazine volgt vanaf 10 mei a.s. via de website: www.jachthondinopleiding.nl Op de wedstrijddag zijn er slechts een beperkt aantal wedstrijdmagazines beschikbaar voor toeschouwers. 

Als jachthondensport liefhebber van uitdagend apporteerwerk en voortreffelijk voorjagerswerk ben je uiteraard van harte welkom hierbij als toeschouwer aanwezig te zijn en te genieten hoe de topcombinaties van het wedstrijdseizoen 2018/2019 de sportieve strijd met elkaar aangaan.