Nieuw Seizoensmenu: ‘Aufgang zur Jagd 2020’!

Het nieuwe vleesmenu is samengesteld uit een combinatie van eend en kalkoen aangevuld met de vitaminerijke groenten pastinaak en koolrabi. Zoals je gewend bent is het vleesgehalte hoger dan 60%!   Samenstelling: 
48% kalkoen (dit bestaat uit kalkoenvlees, hart, lever en de hals), 15% eend (dit bestaat uit vlees, hart, maag en de hals, 28.8% bouillon, 4% pastinaak, 3% koolrabi, 1% mineraalstoffen, 0,2% zwartzaadolie. 

Analytische bestanddelen: 
Eiwit 10,3%, vet 5,6%, ruwe as 2,6%, ruwe celstof 0,4%, vocht 78%

Voor meer info: https://www.hubertusgold.nl/product/hubertus-gold-aufgang-zur-jagd-2020/

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *