Hubertus Gold op de NIMROD 2018 (one week after…..)

Hubertus Gold op de NIMROD 2018

Diep vereerd waren wij toen wij vorig jaar hoorden dat wij met ‘ÓNZE’ (lees: jullie!) Hubertus Gold de hoofdsponsor mochten zijn van de NIMROD. Onze stand stond precies bij de in- en uitgang van de grote feesttent en wij hebben ongeveer 4.000 hondenliefhebbers mogen begroeten. Voor de deelnemers hebben we prijzen ter beschikking gesteld in de vorm van de voerton (met inhoud). De voerton hebben we laten bedrukken met ‘NIMROD 2018’ en daaronder de naam van de voorjagers! De reacties waren erg positief! Ingeborg en ik vonden het een zeer geslaagde dag (ondanks de regen) en hebben heel veel bezoekers kennis mogen laten maken met Hubertus Gold. Hieronder een opsomming van nieuwsberichten over een enorm geslaagde wedstrijd met ‘Kate’, de labrador retriever, als beste jachthond van Nederland! Ed Booter en Kate hebben een geweldige prestatie neergezet en samen met nog twee deelnemers een AA diploma behaald. Toppers zijn het! Verschillende regionale en nationale media waren aanwezig om aandacht te besteden aan de deelnemers, de organisatie en de prachtige omgeving. Met dank aan de Jagersvereniging voor het verzamelen van onderstaande media: Goedemorgen Nederland – WNL Tussen 7.00 en 9.00 zond Goedemorgen Nederland vier maal live uit vanuit de Nimrod.
 • Om 7.15 legde de voorzitter van de Commissie Jachthondenproeven Rens Joosen uit wat het doel van de Nimrod is terwijl de honden gekeurd werden door de dierenarts.
 • Om 7.45 werd deelneemster Gwen Pieters geïnterviewd met haar Novia Scotia Duck Tolling Retriever, Vidar.
 • Om 8.15 legde proefhoofd Helma van Gils uit hoe de proeven die dag eruit zouden zien.
 • Om 8.45 vertelde de winnaar van vorig jaar Wilfred Schenk met James uit hoe het is om de Nimrod te winnen.
Bekijk hier de uitzending Hallo Nederland – Omroep Max
 • Het televisie programma Hallo Nederland van Omroep Max was aanwezig om Labrador Retriever Jones van Samantha Kerstens te volgen tijdens de proeven op Kasteel Doorwerth.
Omroep Gelderland
 • ‘Jachthond ‘Google’ had de kans van zijn leven’ Lees hier het artikel
Je Dag is Goed – NPO Radio 5
 • Om 8.10 was de directeur van de Jagersvereniging Laurens Hoedemaker live te horen in de studie bij ‘Je Dag is Goed’. Luister hier de hele uitzending
Trouw
 • ‘Wie is de beste jachthond van Nederland?’ Trouw publiceerde op dinsdag 13 november een artikel over de Nimrod waarbij ze winnares Labrador Retriever Kate van Ed Booter volgde op weg naar de titel Winnaar Nimrod 2018.
Telegraaf
 • ‘Kasteel Doorwerth decor voor prestigieuze jachthondencompetitie’. In de Telegraaf van 13 november werd in een artikel deelnemer en winnaar van de Nimrod 2018 Kate met haar voorjager Ed Booter gevolgd tijdens de proeven. Lees hier het artikel
NOS Journaal 15.00
 • Het NOS Journaal van 15.00 heeft in de uitzending aandacht besteedt aan de Nimrod. Bekijk hier de uitzending (item begint vanaf 12.37).
BN de Stem
 • ‘Deze hond uit Roosendaal misschien wel de beste jachthond van het land’. De Duitse Staande Draadhaar Ben van Bart Gelsing werd in aanloop naar de Nimrod gevolgd door BN de Stem. Lees hier het artikel
Hoog en Laag
 • ‘Jachthondenliefhebbers genieten bij Nimrod 2018 in Doorwerth’. Lees hier het artikel waarin deelnemer Willy Goossens uitlegt waarom hij met zijn drie-jarige Duitse Staande Korthaar mee heeft gedaan aan de Nimrod. En je leest ook een kort interview met mijzelf! Hoe leuk!
Dogline op de stand van Hubertus Gold De Dames van Dogline, Suzanne en Daniëlle, hebben een leuke reportage gemaakt van de dag en zijn ook nog bij ons op de stand geweest om te filmen. Bekijk hier het filmpje.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.