Herfst Nieuws!

Binnenkort is de Sint weer in het land! En de Kerstboom kan weer opgetuigd worden. Jeej wat vliegt de tijd, of niet? Afgelopen maandag hebben Ingeborg en ik in Leek, Groningen, als bezoeker de Nimrod mogen bijwonen. Het was een hele mooie wedstrijd met bijzonder goed hondenwerk. Kijk, en ook daar doen we het voor: voor al die sportieve en actieve viervoeters! Wederom veel bekenden gezien en gesproken en genoten van het mooie herfstweer. 

We merken dat het jachtseizoen in volle gang is. De Jacht Performance en de doosjes Energy Bars vliegen het magazijn uit! Fijn om te zien dat dit ook echt het verschil maakt tijdens de jachtperiode.

Tijdens de Jacht & Buitenlevenbeurs, Wildfair Campman en de Wildfair bij ’t Losse Hoes hebben Ingeborg en ik weer veel nieuwe, maar ook veel trouwe klanten mogen spreken.

Deze laatste groep belonen we altijd met een ‘aardigheidje’ (een blik vleesvoeding of een snack). Dit wordt erg gewaardeerd merkten wij. Ook die nieuwe groep Hubertus Gold fans zak hun weg gaan vinden naar een van onze 100 wederverkopers. Wij zijn in ieder geval heel erg blij dat wij een goede 100% natuurlijke hondenvoeding mogen verdelen in Nederland én inmiddels ook serieus in België!

Bekijk de lijst met wederverkopers hier

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.