Forest Edition 'Federwild' blikmenu ter ere van het 10 jarig jubileum Hubertus Gold

Federwild 2019
Hubertus Gold Duitsland bestaat dit jaar 10 jaar! En dat wordt onder andere gevierd met een tweetal hele bijzondere vleesvoedingen: Nummer 1 van de ‘Forest Edition’ is een overheerlijk ‘Federwild’ menu. Dit gerecht bestaat voor meer dan 65% uit wild gevogelte aangevuld met de zogenaamde Jeruzalem artisjok (ook wel bekend als aardpeer), vitamine C rijke rozenbottel en zwarte komijn olie. De samenstelling is als volgt: 50% ganzenvlees (bestaat uit ganzenhart en ganzenhals), 28,8% bouillon, 15% eend (bestaat uit eendenhart, maag en hals) 3% aardpeer, 2% rozenbottel, 1% mineraalstoffen, 0,1% zwarte komijn olie en 0,1% kruiden.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *